fundación_real_madrid_pdf_-_adobe_reader

Real Madrid zoekt nieuwe Ronaldo in Rhenen

Real Madrid gaat in de herfstvakantie voetbaltrainingen geven bij sv Candia’66 te Rhenen. De allerbeste jeugdspelers, die aan de clinic deelnemen, maken kans op een reis naar de Spaanse hoofdstad.

Tijdens de herfstvakantie, van 17 tot en met 21 oktober, kan de jeugd uit de hele regio deelnemen aan de trainingsweek. Zowel jongens als meisjes in de leeftijd van 7 t/m 14 jaar zijn welkom om mee te maken hoe het is om te trainen als een prof. Niet alleen jeugdleden van Candia’66 kunnen zich hiervoor inschrijven. Ook voetballers uit Kesteren, Lienden, Elst, Veenendaal en omstreken hebben de kans om deze unieke ervaring op te doen.

Via de stichting Fundación Real Madrid biedt de club al jarenlang trainingen aan in het buitenland. Sinds vorig jaar gebeurt dat ook in Nederland. Deelname is niet kosteloos,  maar de deelnemers krijgen daar wel wat voor terug: 5 dagen x 6 uur plezier en professionele begeleiding, Sportmaaltijden, een Real Madrid tenue van Adidas, een Adidas Voetbal en een Real Madrid drinkfles

De trainingsweek in Rhenen begint maandag 17 oktober 2016 en duurt vijf dagen. De voetbaltalenten krijgen les van trainers met een UEFA-certificaat.

“We werken aan de zwakke punten en verbeteren de potentie met de modernste trainingstechnieken”, schrijft de Spaanse topclub. “Je traint als een prof.”

FINALE
De vijf beste spelers van de trainingsweek gaan naar de finale. De beste spelers van die finale mogen op kosten van de club naar Spanje om te trainen bij de Real Madrid Academie.

AANMELDING
U kunt zich aanmelden door hier te klikken.

 

image1

Candia JO11-2 verliest maar sluit postitief af met Penaltybokaal…

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen VVIJ uit IJsselstein op het programma, deze week zonder Coach Marcel en Maxim. Als de uitslag van de vorige wedstrijd (waarin VVIJ met 17-0 had gewonnen) geen toevalstreffer was dan stond onze jongens een zware wedstrijd te wachten. Tweede uitdaging zou blijken was de aanvangstijd. Lees verder “Candia JO11-2 verliest maar sluit postitief af met Penaltybokaal…”

dsc_6222

Wat schreef onze reizende reporter over de wedstrijd Candia – Wageningen:

Candia ’66 heeft in de thuiswedstrijd tegen WVV Wageningen hele goede zaken gedaan. Uiteindelijk werd het 4-1 door een goede wedstrijd van de thuisploeg. Vanaf de 1e minuut leek de Grebbeploeg gebrand op een overwinning. Mooie combinaties, aanvallend voetbal en veel bewegende mensen zorgden ervoor dat de gasten uit Wageningen niet wisten waar ze het moesten zoeken. De vroege 1-0 van Raymon van Noort in de 2e minuut werkte ook niet in het voordeel voor de ploeg van trainer John van Dijk.

Lees verder “Wat schreef onze reizende reporter over de wedstrijd Candia – Wageningen:”

dsc_5866

Candia maakte het spannend uit tegen Oranje Wit

Enkele dagen voorgaand aan de wedstrijd, kwam voetbaleentwee.nl met een schitterende voorbeschouwing. In het echte verhaal van “David tegen Goliath” liep het slecht af voor de grootmacht, echter was daar vandaag geen sprake van. Gezegd moet worden dat de koploper uit Rhenen de grootste moeite had om de 3 punten mee naar huis te nemen. Het eerste kwartier stond het qua kansen 3-0 voor Oranje Wit. Echter toonde het scorebord nog steeds de brilstand aan. Pas na een kwartier én een omzetting in de speelwijze, lukte het de Rhenenaren om de gevaarlijke lange bal eruit te halen. Lees verder “Candia maakte het spannend uit tegen Oranje Wit”

Candia_Jubileum_logo_50jaar_Web_klein 140

Huldiging jubilarissen

Als een vereniging 50 jaar bestaat hoort daar ook een huldiging bij van de leden van het eerste uur. Zaterdag 10 september 2016 tijdens de thuiswedstrijd van Candia 1 – Lienden zat 1, was het zover en werden zij behandeld als ware vips.

Na een ontvangst in de bestuurskamer was er een kopje koffie met gebakje voorzien van ons jubileumlogo. Vervolgens een welkoms woord  door onze voorzitter Martin Lodder. Hierna werden de vips begeleid naar de tribune waar een speciale plek voor ze was gereserveerd. Lees verder “Huldiging jubilarissen”

IMG_5901

Candia JO11-2 geeft bekerwinst een goed vervolg

Na het bekersucces van vorige week stond deze week het tweede duel op het programma in Wijk bij Duurstede. Na een rondrit door werkzaamheden in Elst kwam het team aan onder aan de dijk bij CDW. Om 10.30 had de aftrap plaats moeten vinden maar op het ons toegewezen veld waren de mini’s aan het trainen en ook een scheidsrechter ontbrak. De wedstrijd begon uiteindelijk met 15 minuten vertraging onder (zeer goede) leiding van de leider van CDW JO11-4. Lees verder “Candia JO11-2 geeft bekerwinst een goed vervolg”