lia-lammers

Lia Lammers in the picture: ‘Ik ben een mooi-weer visser’

Wij kennen Lia Lammers als vrijwilligster achter de bar bij sv Candia’66. Zij heeft ook nog een andere hobby. Lia Lammers (45) is het enige actieve vrouwelijke vislid bij de Rhenense hengelsportvereniging De Voorn. Ze doet niet aan wedstrijdsport mee, maar zit tijdens recreatiewedstrijden wel veel langs de waterkant. ”Ik ben trouwens wel een mooi weer visser”, zegt de geboren Lunterse. Zij vult dit keer de rubriek In The Picture. Lees verder “Lia Lammers in the picture: ‘Ik ben een mooi-weer visser’”

kerstbingo2

Kerstbingo 2016

Noteer alvast in uw agenda. Vrijdag 16 december 2016 grandioze kerstbingo met mooie prijzen en een verloting in de kantine van sv Candia’66. Zaal open vanaf 19.00 uur. Aanvang Kerstbingo: 20.00 uur. Kom op tijd want vol is vol.

dsc_7145_2

Kwalitaria Colijn sponsort broodjes met snack

Tijdens dag 5 van de RMFC bestond de lunch uit een broodje snack en vers gemaakte groente- of tomatensoep. Natuurlijk was er ook weer fruit, komkommers en tomaatjes. De broodjes met een snack werden gesponsord door Kwalitatria Colijn uit Rhenen. De soep werd door de vrijwilligers gemaakt. Na afloop van de clinic kregen de deelnemers een zakje pepernoten, die gesponsord waren door Jumbo Mostert Rhenen. Lees verder “Kwalitaria Colijn sponsort broodjes met snack”

koek-en-zopi

Koek en Zopie 2016-2017

Ook dit jaar wordt er weer voor de jeugd van Candia in de kerstvakantie het altijd gezellige Koek & Zopie toernooi georganiseerd. De jongste jeugd (kabouters, F- en de E-pupillen) zullen hun wedstrijden spelen op donderdag 29 december in sporthal Het Gastland in Rhenen. De oudere jeugd (B- en C- junioren en de D-pupillen) zullen op 7 januari ’s ochtends op Candia hun wedstrijden spelen. Lees verder “Koek en Zopie 2016-2017”

fundación_real_madrid_pdf_-_adobe_reader

Waar komen de deelnemers aan de Real Madrid Foundation Clinic vandaan.

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is sv Candia’66 gastheer voor de Real Madrid Foundation Clinic. Leuk is te horen waar de deelnemers vandaan komen. Vorig jaar sprak ik met een vader, die in Barendrecht woonde en voor deze clinic een huisje had gehuurd in Lunteren. Dit jaar vertelt Leonie Klaaijsen uit Vlissingen wat ze er toe bracht om naar Rhenen te komen en hun zoon Owen deel te laten nemen aan de Real Madrid Foundation Clinic. Voor deze week hadden zij een huisje gehuurd op camping De Thijmse Berg te Rhenen. Lees verder “Waar komen de deelnemers aan de Real Madrid Foundation Clinic vandaan.”

dsc_3496

Wat wordt er gegeten tijdens de 4e dag

Centraal stond vandaag de vraag hoeveel pannenkoeken je moet bakken voor 39 hongerige deelnemers inclusief trainers aan de Real Madrid Foundation Clinic. Dat was de uitdaging als lunch voor de middag. Het idee kwam van Colinda en werd overgenomen. Uiteindelijk zijn er 12 pakken meel en is er 11 liter melk gebruikt voor ongeveer 150 pannenkoeken. Met dank aan Petra, Colinda en Nina, die even geen pannenkoek meer kunnen zien. Natuurlijk was er ook stokbrood, fruit en komkommer met tomaatjes. Lees verder “Wat wordt er gegeten tijdens de 4e dag”