Candia JO11-2 geeft Hooglanderveen meer dan ze verdient…

Afgelopen zaterdag stond, zonder de afwezige Maxim en Dylan, de laatste wedstrijd van 2016 uit tegen Hooglanderveen JO11-7 op het programma.Aftrap om 09.30 dus vertrek was al om 8.15 vanaf het gastland. Aangekomen in Amersfoort bij Hooglanderveen bleek het vinden van een parkeerplek een grote uitdaging waardoor een warming-up van maximaal 5 minuten mogelijk was. Lees verder “Candia JO11-2 geeft Hooglanderveen meer dan ze verdient…”

Opgave snerttoernooi 2017

Inmiddels is de organisatie van het snerttoernooi 2017 druk bezig met de voorbereidingen. Het evenement gaat plaats vinden op zaterdag 7 januari 2017. Natuurlijk willen zij zichzelf overtreffen.

Een van de hoofdbestanddelen is het voetbaltoernooi, maar daar zijn wel voetballers en scheidsrechters voor nodig. Opgave kan dan ook  via het email adres [email protected].

Opgave kan ook via de leiders van de teams. Ook kan een lijst ingevuld worden, die men kan inleveren bij een van de commissieleden, te weten Marco Otte, Cees Onink, Hanjo van de Weerd, Jeffrey Lelieveld, Beaver, Roy van Mourik, Bert Henzen, Jesse Schmitz of Danny Simon.