Jumbo Mostert poster-Recovered

Spaaractie sv Candia’66 wedstrijdbal verlengd tot 25 juni

U kunt tot 25 juni 2016 nog sparen voor een sv Candia’66 wedstrijdbal. Deze bal is voorzien van het Candia logo en voldoet aan de eisen die de KNVB stelt aan de ballen. Mocht je een bal bij elkaar gespaard hebben, let dan even op de kleur. De rode kleur is voor de F pupillen en kabouters. De blauwe kleur voor de E pupillen en de D pupillen. Voorts is er nog een witte kleur voor de overige categorien. Er zijn ook een beperkt aantal ballen zonder logo.  Lees verder “Spaaractie sv Candia’66 wedstrijdbal verlengd tot 25 juni”

voetbalschool

Voetbalschool gaat op vakantie

Woensdag 25 mei 2016 zal de laatste keer van dit seizoen de voetbalschool actief zijn. De start van de voetbalschool 2016-2017 zal bekend gemaakt worden op onze website.

IMG_0953

Uitgifte certificaten

De bouw van het terras is in volle gang en de verwachting is dat we 4 juni een mooie opening van het terras hebben. De financiering is in principe rond, maar we kunnen als vereniging wel wat cashflow gebruiken/genereren. Om cashflow te genereren worden certificaten uitgegeven.  Deze certificaten zijn niet alleen voor bedrijven. Ook jij kan een certificaat kopen. De voorbeeld certificaten zijn bijgevoegd. Ben jij, is jouw team of weet jij een bedrijf die graag een certificaat wil aanschaffen, neem dan contact op met Marco Otte. Lees verder “Uitgifte certificaten”

spelerspas

Inleveren spelerspassen

Graag op korte termijn de map met spelerspassen van je team inleveren. Deze kunnen dan weer herverdeeld worden voor het nieuwe seizoen. Graag inleveren bij Martijn Bosch of Chris van Dijk.

85c50_club_shirt_km_110106-2000

Inleveren kleding jeugdteams

Zaterdag 11 juni is gereserveerd om de kleding in te leveren van de jeugdteams. Dit seizoen gaan we werken met vaste tijden voor elke leeftijds categorie. Verzoek om als leider zich daaraan te houden. Mocht er om welke reden dan ook geen gelegenheid zijn voor jou / jullie team laat dit dan even weten per mail; [email protected] Lees verder “Inleveren kleding jeugdteams”