Candia’66 wint kraker tegen VVA met 0-1

Na al snel een penalty gekregen te hebben van de scheidsrechter wegens hands, was het Wesley die de strafschop miste, echter niet veel later maakte hij het goed door het enige doelpunt van de wedstrijd te scoren. Een opmerkelijk incident was nog de rode kaart tegen Marco van Kooten, die een bal buiten de 16 meter oppakte en met rood kon vertrekken. Op dat moment was het Dion van Toorn die de plaats van Marco moest innemen en de nul wist te houden. Door deze uitslag blijft Candia lijstaanvoerder in de 4e Klasse H en heeft Candia’66 alles nog in eigen hand om het kampioenschap te behalen. Continue reading “Candia’66 wint kraker tegen VVA met 0-1”

Nacht van Candia geslaagd evenement.

Dit seizoen werd het idee geopperd om een Nacht van Candia te organiseren. Gekozen werd om Paaszaterdag en 1e Paasdag als weekend te kiezen. Op dat moment niet wetende dat het Paasweekend kouder zou zijn dan het kerstweekend. Ingeschreven kon worden door onze kabouters, en de JO/MO8 t/m JO/MO13. Uiteindelijk schreven 108 leden van Candia zich in, om deel te nemen aan dit nieuwe evenement. Continue reading “Nacht van Candia geslaagd evenement.”

Musketiers – Candia (0-2)

Candia slaagde vandaag in haar missie richting het kampioenschap. De missie is vrij duidelijk. Alle wedstrijden winnen. Vandaag werd er gewonnen van Musketiers met 0-2. Het eerste doelpunt viel rond de 25ste minuut door Raymon van Noort. Het was Pim Faber, die net in het veld was gekomen, de 2e scoorde met zijn hoofd. Door het gelijke spel bij de wedstrijd VVA – Veenendaal heeft Candia weer de koppositie over genomen. De eerst volgende wedstrijd voor Candia is de uitwedstrijd tegen VVA op 22 april, aanvang 15.00 uur. Continue reading “Musketiers – Candia (0-2)”

Candia’66 gastheer voor campagneteam Rijden Zonder Invloed met de BOBsport actie

Zaterdag 1 april 2017 was het team bij sv Candia’66 aanwezig. O.a. kon meegedaan worden aan een BOB-quiz waarmee je kon testen wat jij weet over het effect van alcohol. Je kon  een blaastest laten afnemen en kreeg je eventueel de felbegeerde BOB-sleutelhanger. Ook had het team een speciale BOB-autodeur meegenomen. Deze BOB autodeur stond aan het eind van een parcours met pionnen, dat je moest afleggen met een alcohol-of drugs bril op. Zo kon je zien wat het zicht eigenlijk is als je onder invloed bent van alcohol of drugs. Lukte het om de deur te openen zonder pionnen omver te lopen, ontving je een leuk cadeautje. De Winnaar van de BOB quiz werd Robert Jan. Hij kreeg de vel begeerde 4×4 opblaas Bob. Continue reading “Candia’66 gastheer voor campagneteam Rijden Zonder Invloed met de BOBsport actie”

Roel Jansen keeperstrainer miv het seizoen 2017-2018

Nadat Roel ter Burg had aangegeven te stoppen als keeperstrainer miv het nieuwe seizoen is de Technische Commissie op zoek gegaan naar een nieuwe keeperstrainer.
In de persoon van Roel Jansen denkt de TC een goede keeperstrainer gecontracteerd te hebben. Roel is geen onbekende als keeperstrainer. Roel heeft ervaring op gedaan bij diverse clubs zoals GVVV Veenendaal, DTS Ede, vv Dieren , vv Renswoude en RKTVC Tiel. Ook heeft Roel als keeperstrainer stage gelopen bij diverse BVO’s. Roel is 51 jaar, van beroep technisch operator, heeft een relatie en is woonachtig in Rhenen.