Rene van Kesteren ass scheidsrechter 1e elftal

Nadat Jan Lodder had aangegeven te stoppen als ass scheidsrechter bij het 1e elftal, is er driftig gezocht naar een nieuwe ass scheidsrechter. Het gezegde een goede buur is beter dan een verre vriend was hier van toepassing. Arno Dupre raakte in  gesprek met zijn buurman, Rene van Kesteren met als resultaat dat Rene van Kesteren met ingang van het nieuwe seizoen de ass scheidsrechter bij het 1e elftal is. Rene stelt zich even voor. Lees verder “Rene van Kesteren ass scheidsrechter 1e elftal”

Actie Trisport voor Candialeden

Trisport Rhenen heeft een mooie zomeraanbieding voor onze leden. Tijdens de zomerstop kunnen Candialeden bij Trisport Rhenen komen sporten voor maar € 79,- (Dus onbeperkt sporten, drie maanden lang voor maar €79,-). Wil jij fit zijn bij de start van het nieuwe seizoen, dan is hier de mogelijkheid.

Martin Lodder stopt als voorzitter

Vandaag heeft Martin Lodder aan de overige bestuursleden kenbaar gemaakt dat hij per direct stopt als voorzitter. Zijn motivatie geeft hij hieronder aan:
“Ik kan mij niet meer vinden in de normen en waarden die momenteel heersen binnen de voetballerij. Candia’66 is gebaat bij bestuurders die hier tegen bestand willen zijn.  Ik hoop dat mijn bijdrage afgelopen jaar op waarde wordt ingeschat, en wens de club veel sportief en organisatorisch succes in de toekomst. Gr Martin Lodder”.

s.v. Candia ’66 zoekt een trainer voor de B – selectie.

s.v. Candia ‘66 is een ambitieuze vereniging spelend in de 3e klasse, met een duidelijke organisatie, waar gewerkt wordt volgens een werkbaar beleidsplan voor jeugd en senioren. Het 2e elftal komt uit in de reserve 4e klasse en vormt samen met het 1e elftal de A/B selectie. In verband met prive omstandigheden vindt er een hernieuwde openstelling plaats.

Lees verder “s.v. Candia ’66 zoekt een trainer voor de B – selectie.”

Kleding inleveravond

Kantine Candia , dinsdag 20-06-2017 tussen 19.00 uur – 20.30 uur
Inleveren van alle wedstrijd tenue’s, waterzakken, aanvoerdersbanden, ballen, verbandtrommels, sleutels en spelerspassen.